Onderhoud aan uw schoenen

Onze onderhoudsproducten zijn van het merk Saphir.

De onderhoudsproducten van Saphir zijn uitsluitend samengesteld uit natuurzuivere bestanddelen. Als basis dient bijenwas dat bekend staat om zijn voedende en beschermende werking. Het ingrediënt Carnauba wax zorgt voor prachtige glans en een waterafstotend effect. Daarboven heb je nog een speciale lotion om het leer te reinigen en een dieptevoeding te verschaffen en verder nog een reinigende en kleurherstellende spray voor suède schoenen.

Om uw schoenen en laarzen in vorm te houden verkopen wij ook laarzen spanners en ceder houten schoenspanners, dit hout bezit de eigenschap om optimaal vocht op te nemen en tevens schimmelwerend en bacterie dodend te zijn.

Wij verkopen voornamelijk de Rochester ceder houten schoenspanner, en natuurlijk ook de houten schoenspanners van, van Lier en van Bommel.

Voor uw schoenveter bent u ook bij ons aan het juiste adres, wij verkopen de alom bekende CORDIAL-veter, gewaxt of ongewaxt, wij hebben minimaal 195 lengte/kleur/soort op standaard voorraad.

Voor uw fijne lederwaren zoals uw lederen bank, lederen bekleding in uw auto, of jas en luxe handtas verkopen wij de ledercrème van Ohmann in diverse kleuren.

De inlegzolen zijn van het Spaanse merk Coimbra, zij gebruiken voor 90% van hun artikelen plantaardig gelooid leer.

Alle transpiratie zolen zijn door Bayer getest en toegevoegd met het middel Preventol, een antiseptisch en hygienische bacteriebestrijdingsmiddel.

Het assortiment bestaat uit een badstof inlegzool tot een semi-orthopedische inlegzool.

Schoenreparatie

Bij een schoenreparatie verstaan wij onder dat de schoen op een volledig ambachtelijke wijze wordt gerepareerd. Dat wil zeggen dat de gehele onderkant wordt vernieuwd met een nieuwe opbouwhak, leren of rubberen langzool, en dat de kurk volledig vernieuwd word. Indien nodig word ook de gelengplaat vernieuwd, waarna wij ook uw zolen weer opnieuw naaien op de manier hoe ze ook de winkel hebben verlaten. Na de reparatie worden uw schoenen gepoetst met Saphir. Onze standaard leren zolen en zwaluwstaart hakken zijn van Italiaanse topkwaliteit. De zwaluwstaart hakken worden als afwerking beslagen met koperen spijkers. Natuurlijk als uw schoenen een zachte leren loopzool nodig hebben voor een optimaal comfort gebruiken wij Impregnee, een wat zachte leren zool van A-kwaliteit. Deze zool zet ik vooral onder de handgemaakte Italiaanse schoenen. Wij werken zoveel mogelijk met de echte originele materialen.

De bekendste maakwijzen zijn;

Good-year bv. van Bommel, van Lier, Church, Crocket and Jones, enz

Doorgenaaid bv. van Bommel, Greve, enz

Noorse maakwijze bv. de handgemaakte schoen Noble Bleu door van Bommel, deze maakwijze eist enig specialisme.

Uiteraard bent u ook bij ons aan het goede adres voor, stifthakjes, halve zolen, ritsen in laarzen, schachten van laarzen innemen of verbreden, en kleine orthopedische aanpassingen, en verder voor alle schoenreparatie´s in de ruimste zin van her woord.

Daar wij ieder paar schoenen invidueel behandelen, hebben wij geen klaar terwijl u wacht service.

Welkom de Ambachtelijkeschoenmaker in Venlo

Graag laten wijzen wij u op een mooi artikel in de limburger van dinsdag 14 januari daarnaast vind u ook een paar links na reportages van de schoenmaker die in de ambachtelijke schoenmaker aan het werk is.

 Kantenartikel uit de Limburger

Inzet in het krantenartikel

Reportage TV Limburg

tv uitzending Levy over de bezuinigen

 

Bij een schoenreparatie verstaan wij onder dat de schoen op een volledig ambachtelijke wijze wordt gerepareerd. Dat wil zeggen dat de gehele onderkant wordt vernieuwd met een nieuwe opbouwhak, leren of rubberen langzool, en dat de kurk volledig vernieuwd word. Indien nodig word ook de gelengplaat vernieuwd, waarna wij ook uw zolen weer opnieuw naaien op de manier hoe ze ook de winkel hebben verlaten.

Na de reparatie worden uw schoenen gepoetst met Saphir. Onze standaard leren zolen en zwaluwstaart hakken zijn van Italiaanse topkwaliteit. De zwaluwstaart hakken worden als afwerking beslagen met koperen spijkers.

Natuurlijk als uw schoenen een zachte leren loopzool nodig hebben voor een optimaal comfort gebruiken wij Impregnee, een wat zachte leren zool van A-kwaliteit. Deze zool zet ik vooral onder de handgemaakte Italiaanse schoenen.

Wij werken zoveel mogelijk met de echte originele materialen.

Autosleutels

Bij ons mogelijk: autosleutels met startonderbreking en afstandsbediening


Een autosleutel met startonderbreking of zelfs met afstandsbediening? Wij maken alle sleutels na, en voor bijna alle merken auto’s. Zelfs smartkeys, zoals van BMW, Mercedes of Audi, zijn voor ons geen probleem. En bij ons bent u 20% tot soms zelfs meer dan 50% goedkoper uit dan bij de dealer, waar u al gauw een paar honderd euro betaalt. Mail of bel ons gerust als u wilt weten wat de mogelijkheden voor uw sleutel zijn.

Behuizing

Sleutel nog goed maar behuizing of knoppen van de afstandsbediening versleten: wij hebben voor elk type sleutel een nieuwe ombouw. Wanneer u de sleutel bij ons koopt en laat slijpen, krijgt u extra korting. Sommige sleutels kunnen omgebouwd worden tot een klapsleutel.

Reparatie

Een afstandsbediening die niet werkt, bijvoorbeeld doordat de rubberen knoppen in de behuizing en de switches eronder stuk zijn, kan door ons vervangen worden. Wij geven u vooraf een prijsindicatie wanneer u de sleutel heeft gebracht of opgestuurd. Al binnen een paar dagen heeft u de sleutel gerepareerd terug. Dit is stukken goedkoper en net zo goed als een nieuwe sleutel. Wij vervangen niet alleen de switches, maar ook de batterij en de gehele behuizing van uw sleutel als dat nodig is.


Zie onze Facebook Pagina van autosleutels

Sleutel

Sleutelen maar!

Met verschillende sleutelmachines en meer dan 10.000 sleutels op voorraad kunnen wij zo goed als zeker uw sleutel dupliceren. Huissleutels, fietssleutels, motorsleutels,  caravansleutels, bootsleutels, kluissleutels of klaviersleutels nodig? Wij sleutelen heel wat af! Bent u een sleutel verloren, maar heeft u nog wel het originele nummer en merk?

Accessoires

Als accessoires hebben wij voor u,

A- kwaliteit lederen heren riemen, voor zakelijk als privé gebruik, riemen langer als 120cm tot 180cm kunnen besteld worden . alle riemen zijn in diverse kleuren en ledersoorten te verkrijgen, van rundleder tot reptielleder. Wij verkopen geen splitlederen riemen.

Futura

Contact

De Ambachtelijke schoenmaker

Carleyspassage 12
5921 JW Venlo-Blerick

Tel: 077 38 71 940
E-mail: info@deambachtelijkeschoenmaker.nl

 

Links

Berichten van ons in de media;

Vakgericht;

Mooie schoenen;

,,De meest smerige schoenen krijgen we weer schoon met de Scarpa Vapor”

Bij Blokhak Roermond is het nu ook mogelijk om uw schoenen grondig te laten reinigen. Sinds deze week beschikken wij over een zogeheten ScarpaVapor. Scarpa Vapor Blokhak

,,In geheel Nederland zijn nu acht van deze machines in gebruik. Ik ben de eerste in Midden Limburg. De meest vieze schoenen krijgen we met het nieuwe apparaat weer schoon.” aldus Frits Pellemans.


De Scarpa Vapor is een professionele, sterke en betrouwbare stoomgenerator, waarmee complete reiniging van schoenen, van binnen en van buiten mogelijk is. Met het apparaat wordt stoom en reinigingsmiddel aangebracht. Vervolgens wordt met een speciale borstel in combinatie met stoom het vuil op en in de schoenen opgelost. Het meest hardnekkige vuil wordt opgelost.


Na de behandeling gaan de schoenen in een droogkast. Deze zorgt niet alleen voor het drogen van de schoenen, maar desinfecteert ook. De hete lucht zorgt voor een snelle droging en hersteld de zachtheid van de schoen. Ook slechte geurtjes zijn na behandeling verdwenen.


 ,,Wij maken uw schoenen weer als nieuw met dit mooie apparaat. Want: Gun schoenen een tweede ronde, weggooien is zonde!

Vacatures

Word SCHOENHERSTELLER en je hebt gegarandeerd werk; nu en in de toekomst.


Blokhak Personeel


Voor wie

Dames en heren die opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging en die graag creatief en met de handen bezig zijn. En ga je ook nog graag met mensen om dan is dit een unieke kans. 


Wat wordt er van je verwacht

Je moet handig zijn met apparatuur en gereedschappen en je moet nauwkeurig kunnen werken.


Wanneer je in een team werkt, heb je regelmatig overleg met je collega's en vraag je elkaar om advies.

Ook moet je zelfstandig kunnen werken. Je dient te beschikken over een commerciële instelling.

Je bent een aanpakker, flexibel en leergierig.


Functie omschrijving

Personeel Blokhak

Het herstellen van schoenen, riemen, tassen en andere lederwaren.

Het te woord staan van klanten, aannemen van reparaties en met de klant bekijken welke reparaties er uitgevoerd dienen te worden.

Adviseren over en verkoop van onderhoudsproducten en andere gerelateerde producten.

Maken van een eenvoudige huissleutel tot een geavanceerde autosleutel met startonderbreker.

Verkoop van tassen en riemen.

Samen met de klant opstellen van naambordjes en deze bestellen.


Wij bieden jou

Een gedegen opleiding tot volwaardig schoenhersteller, wij willen jou het vak van A - Z aanleren dus een diploma schoenhersteller is niet nodig.

Een prettige werkomgeving in hartje Roermond.

Doorgroeimogelijkheden tot zelfstandigondernemer.

Een salaris conform CAO

Spreekt jou dit aan ga dan naar het sollicitatieformulier op deze site. Vul het volledig in en mail het aan ons.


sollicitatieformulier.doc 


Wij nemen dan zsm contact met je op.


Frits Pellemans

Blokhak

Munsterplein Roermond

Graveerwerk

Te goeder naam en faam bekend staan

Zowel voor particulieren als bedrijven verzorgen wij naamplaten, huisnummers, aanduidingen enzovoort. Ook voor het graveren van bijvoorbeeld bedrijfslogo's bent u bij ons aan het juiste adres. Naamplaten leveren wij al binnen 5 werkdagen.
Stel hier u naambordje alvast samen voor verdere afhandeling kunt u in onze winkel terech.


Ontwerp hier u bordje

U heeft de keuze uit diverse materialen, zoals:

 • rvs
 • rvs-look
 • plexiglas
 • gravoply
 • emaille
 • aluminium
 • glas


Ook hebben wij tekstbordjes in standaardafmetingen, zoals:

 • Verboden te roken
 • Geen toegang
 • Privetoilet
 • Dames - Heren
 • Duwen - Trekken


Uw mooiste herinnering

Een dierbare herinnering vereeuwigen? Van het eerste schoentje of speentje van uw kind tot een navelklemmetje of basketbal kunnen wij voor u verbronzen, verzilveren, vergulden of vertinnen. Vertel ons wat u graag wilt en wij doen ons best voor u. Kom langs om naar de mogelijkheden en levertijd te informeren voor uw unieke herinnering.

Sleutels

Sleutelen maar!

Met verschillende sleutelmachines en meer dan 10.000 sleutels op voorraad kunnen wij zo goed als zeker uw sleutel dupliceren. Huissleutels, fietssleutels, motorsleutels,  caravansleutels, bootsleutels, kluissleutels of klaviersleutels nodig? Wij sleutelen heel wat af! Bent u een sleutel verloren, maar heeft u nog wel het originele nummer en merk?
Dan kunnen wij u vaak toch helpen. Ook voor een gebroken of gebogen sleutel hebben wij meestal wel een oplossing. Sleutels worden gemaakt terwijl u wacht.


Autosleutels

Bij ons mogelijk: autosleutels met startonderbreking en afstandsbediening


Een sleutel met startonderbreking of zelfs met afstandsbediening? Wij maken alle sleutels na, en voor bijna alle merken auto’s. Zelfs smartkeys, zoals van BMW, Mercedes of Audi, zijn voor ons geen probleem. En bij ons bent u 20% tot soms zelfs meer dan 50% goedkoper uit dan bij de dealer, waar u al gauw een paar honderd euro betaalt. Mail of bel ons gerust als u wilt weten wat de mogelijkheden voor uw sleutel zijn.

Behuizing

Sleutel nog goed maar behuizing of knoppen van de afstandsbediening versleten: wij hebben voor elk type sleutel een nieuwe ombouw. Wanneer u de sleutel bij ons koopt en laat slijpen, krijgt u extra korting. Sommige sleutels kunnen omgebouwd worden tot een klapsleutel.

Reparatie

Een afstandsbediening die niet werkt, bijvoorbeeld doordat de rubberen knoppen in de behuizing en de switches eronder stuk zijn, kan door ons vervangen worden. Wij geven u vooraf een prijsindicatie wanneer u de sleutel heeft gebracht of opgestuurd. Al binnen een paar dagen heeft u de sleutel gerepareerd terug. Dit is stukken goedkoper en net zo goed als een nieuwe sleutel. Wij vervangen niet alleen de switches, maar ook de batterij en de gehele behuizing van uw sleutel als dat nodig is.

Certificaatsleutels

Voor sleutels met een certificaat kunt u ook bij ons terecht. Wilt u met 1 sleutel meerdere deuren kunnen openen of sluiten? Wij leveren complete sluitsystemen binnen 5 werkdagen. U kunt kiezen uit diverse soorten cilinders, met of zonder sleuteldupliceercertificaat. Alle door ons geleverde cilinders hebben het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Reparatie

Gun schoenen een tweede ronde, weggooien is zonde!

Hakken versleten, gaten in de zolen? Wij repareren uw schoenen vakkundig, zodat ze nog een poos mee kunnen lopen! Blokhak Schoenmakerij Chris is een gecertificeerde schoenmakerij. Onze reparaties worden ieder jaar aan een kwaliteitsinspectie onderworpen door het Schoenmakers Gilde en wij werken met de allerbeste materialen. Uw schoenen zijn bij ons in goede handen.


Wij weten waar de schoen wringt

Uw laarzen te breed of te smal? Dit kunnen wij vaak verhelpen.
U kunt voor alle soorten schoenreparaties bij ons terecht, bijvoorbeeld voor het vervangen of aanbrengen van:

 • (binnen)zolen
 • hielvoeringen
 • klittenband
 • elastiek
 • ritsen
 • stikwerk


Van Bommel en Van Lier hier

Uw kwaliteitsschoen repareren wij met de originele materialen van onder meer Van Bommel en Van Lier. Berg- of wandelschoenen worden bij ons met onderwerken van Vibram of Mephisto gerepareerd.


Wij helpen u op de been

Ook orthopedische schoencorrecties verzorgen wij graag voor u, denk hierbij aan:
 • beenverkorting
 • afwikkelbalk
 • sturing van schoen, bal- of hakstuk


In uw sas met uw tas
Wist u dat wij ook tasreparaties uitvoeren? Toch een nieuwe? Wij verkopen ook tassen en riemen.

 

Over ons

Wie is de schoenmaker achter de leest?

Alweer 10 jaar geleden vestigden Chris en Leny Pellemans Schoenmakerij Chris in het pand van de voormalige schoenmakerij Blokhak aan het Munsterplein te Roermond. Met op dat moment al 14 jaar ervaring in het vak, gingen zij er aan de slag onder de nieuwe naam Blokhak Schoenmakerij Chris.

Chris heeft een vakbekwaamheidsdiploma voor (kinder)podoloog, wat betekent dat hij niet alleen verstand heeft van repareren, maar ook van voeten. Enkele jaren geleden ontving Chris het predicaat Meester-schoenmaker. Als enige in de regio mag Blokhak Schoenmakerij Chris repareren met de originele materialen van Van Bommel en Van Lier.

In januari 2008 deed een nieuwe generatie zijn intrede in de schoenmakerij. Frits Pellemans versterkt het team met al evenzoveel passie voor het vak. Nog niet zolang geleden is de hele schoenmakerij vernieuwd. De schoenmakerij voldoet aan alle hedendaagse milieueisen en is voorzien van allerlei nieuwe energiebesparende snufjes. Het team van Blokhak Schoenmakerij Chris staat voor u klaar met een eerlijk advies en gedegen vakmanschap.

Het motto van Chris is nog steeds: Gun schoenen een tweede ronde, weggooien is zonde!

Fournituren

Poetsen, poetsen en nog eens poetsen

Bij ons vindt u een groot assortiment schoenbenodigdheden: het assortiment veters
en schoenpoets is zelfs het grootste van Roermond en omgeving! Van zwart tot roze en van wit tot appeltjesgroen: met meer dan 100 verschillende kleuren schoenpoets zit er altijd wel de juiste kleur voor u bij.

Meters veters

Wij hebben meters veters voor u! Voor een veter van 45 tot 200 cm slaagt u bij ons altijd. Zowel voor de nette schoen als vrijetijdsschoen en kinderschoen hebben wij volop keus. U kunt kiezen uit ruim 250 verschillende veters: plat, rond, dik, dun, gewaxt of leer.


Op je laatste zolen lopen

Zijn uw binnenzolen aan vervanging toe? Bij ons vindt u een wand van 3,5 meter lang vol met inlegzolen in de maten 24-48:

 • leder
 • badstof
 • geurvreters
 • steunzolen
 • voorvoetsteunen
 • hakverhogingen
 • gel en siliconen pads
 • anti-slip


Gooi wat in mijn schoentje

Wij verkopen onderhoudsproducten voor glad leer, suède , nubuck, gore-tex en lak, zoals:

 • reiniger
 • verf
 • anti-rain
 • schoendeodorant
 • olie
 • wax
 • vet
 • anti-knel
 • borstels
 • schoen- en laarsspanners
 • aantrekkers
 • complete onderhoudssetjes voor op vakantie

Algemene voorwaarden

Voorwaarden van VOF de schoenlepel, gevestigd te Roermond

geldig vanaf 21 Juni 2012


1. Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van VOF de schoenlepel. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite van VOF de schoenlepel. Op verzoek zenden wij u een schriftelijk exemplaar. 


1.2 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. VOF de schoenlepel behoudt zich het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. 


1.3 Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen worden de algemene of specifieke voorwaarden of bedingen van derden niet door VOF de schoenlepel erkend.


1.4 VOF de schoenlepel garandeert dat het geleverde product beantwoordt aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties. 

2.1 Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. 

2.2 In het kader van de regels van de koop op afstand zal VOF de schoenlepel bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren. Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt de consument binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.


2.3 Aan de leveringsplicht van VOF de schoenlepel zal, behoudens tegenbewijs, zijn voldaan zodra de door VOF de schoenlepel geleverde zaken een keer aan de afnemer zijn aangeboden. Bij bezorging aan huis strekt het rapport van de vervoerder, inhoudende de weigering van acceptatie, tot volledig bewijs van het aanbod tot levering.


2.4 Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. 


3. Prijzen 

3.1 Prijzen worden binnen de looptijd van de aanbieding niet verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken of indien de fabrikant tussentijdse prijsverhogingen doorvoert. 


3.2 Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. 


3.3 Alle prijzen op de site zijn in Euro's en inclusief 19% BTW. 


4. Zichttermijn / herroepingsrecht

4.1 Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heeft de afnemer het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 7 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd. Indien de afnemer na afloop van deze termijn de geleverde zaken niet aan VOF de schoenlepel heeft teruggezonden, is de koop een feit. De afnemer is gehouden, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van 7 werkdagen na aflevering schriftelijk melding te maken bij VOF de schoenlepel . De afnemer dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging. Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend. Indien de zaken bij de afnemer zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding in de zin van dit lid. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt VOF de schoenlepel er zorg voor dat binnen 30 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag inclusief de berekende verzendkosten aan de afnemer wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer.


4.2 Het recht op ontbinding, zoals omschreven in het vorige lid, heeft slechts betrekking op de geleverde zaken en zal in geen geval betrekking hebbend op diensten, zoals graveerwerk of andere specifieke op wens vervaardigd producten dat door VOF de schoenlepel aangeboden. Op laatst genoemde diensten, waarbij VOF de schoenlepel slechts als tussenpersoon c.q. agent optreedt, zullen de algemene voorwaarden van bedoelde producent van toepassing zijn.


4.3 Het herroepingrecht geldt niet voor:

· diensten waarvan de uitvoering, met instemming van de consument, is begonnen voor de termijn van zeven werkdagen

· goederen of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt, waarop de leverancier geen invloed heeft

· goederen die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben

· voor goederen of diensten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden, bijvoorbeeld i.v.m. hygiëne of die snel kunnen bederven of verouderen

· audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken

· de levering van kranten en tijdschriften; voor de diensten van weddenschappen en loterijen


5. Gegevensbeheer 

5.1 Indien u een bestelling plaatst bij VOF de schoenlepel, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van VOF de schoenlepel. VOF de schoenlepel houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden. Zie onze Privacy Policy.


5.2 VOF de schoenlepel respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens. 


5.3 VOF de schoenlepel maakt in sommige gevallen gebruik van een mailinglijst. Elke mailing bevat instructies om uzelf van deze lijst te verwijderen. 

6. Garantie en conformiteit

6.1 De ondernemer staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.


6.2 Een door de ondernemer, fabrikant of importeur als garantie aangeboden regeling doet niets af aan de rechten en vorderingen die de consument ter zake van een tekortkoming in de nakoming van de verplichtingen van de ondernemer jegens de ondernemer kan doen gelden op grond van de wet en/of de overeenkomst afstand.


6.3 De afnemer is verplicht de geleverde zaken bij ontvangst onmiddellijk te controleren. Indien blijkt dat de afgeleverde zaak verkeerd, ondeugdelijk of incompleet is, dan dient de afnemer (alvorens over te gaan tot terugzending aan VOF de schoenlepel) deze gebreken onmiddellijk schriftelijk te melden aan VOF de schoenlepel. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde goederen dienen en kunnen uiterlijk tot maximaal 2 maanden na levering aan VOF de schoenlepel schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend. Ingebruikneming na constatering van gebreke, beschadiging ontstaan na constatering van gebreke, bezwaring en/of doorverkoop na constatering van gebreke, doet dit recht tot reclameren en terugzending geheel vervallen.


6.4 Indien klachten van de afnemer door VOF de schoenlepel gegrond worden bevonden, zal VOF de schoenlepel naar haar keuze of de geleverde zaken kosteloos vervangen of met de afnemer een schriftelijke regeling over de schadevergoeding treffen, met dien verstande dat de aansprakelijkheid van VOF de schoenlepel en mitsdien het bedrag der schadevergoeding steeds beperkt is tot ten hoogste het factuurbedrag der betreffende zaken, dan wel (naar keuze van VOF de schoenlepel) tot het maximale in het desbetreffende geval door de aansprakelijkheidsverzekering van VOF de schoenlepel gedekte bedrag. Iedere aansprakelijkheid van VOF de schoenlepel voor enige andere vorm van schade is uitgesloten, waaronder mede begrepen aanvullende schadevergoeding in welke vorm dan ook, vergoeding van indirecte schade of gevolgschade of schade wegens gederfde winst.


6.5 VOF de schoenlepel is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door opzet of daarmee gelijk te stellen bewuste roekeloosheid van niet-leidinggevend personeel.


6.6 Deze garantie geldt niet indien: A) en zolang de afnemer jegens VOF de schoenlepel in gebreke is; B) de afnemer de geleverde zaken zelf heeft gepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten reparenen/of bewerken. C) de geleverde zaken aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd met de aanwijzingen van VOF de schoenlepel en/of gebruiksaanwijzing op de verpakking zijn behandeld; D) de ondeugdelijkheid geheel of gedeeltelijk het gevolg is van voorschriften die de overheid heeft gesteld of zal stellen ten aanzien van de aard of de kwaliteit van de toegepaste materialen;


7. Aanbiedingen

7.1 Aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij anders in de aanbieding is vermeld. 


7.2 Bij aanvaarding van een vrijblijvende aanbieding door koper, behoudt VOF de schoenlepel zich het recht voor de aanbieding binnen de termijn van 3 werkdagen na ontvangst van die aanvaarding te herroepen of daarvan af te wijken. 


7.3 Mondelinge toezeggingen verbinden VOF de schoenlepel slechts nadat deze uitdrukkelijk en schriftelijk zijn bevestigd. 


7.4 Aanbiedingen van VOF de schoenlepel gelden niet automatisch ook voor nabestellingen.


7.5 VOF de schoenlepel kan niet aan haar aanbieding worden gehouden indien de afnemer had behoren te begrijpen dat de aanbieding, dan wel een onderdeel daarvan, een kennelijke vergissing of verschrijving bevatte.


7.6 Aanvullingen, wijzigingen en/of nadere afspraken zijn slechts van kracht, indien schriftelijk overeengekomen.


8. Overeenkomst 

8.1 Een overeenkomst tussen VOF de schoenlepel en een klant komt tot stand nadat een bestelling opdracht door VOF de schoenlepel op haalbaarheid is beoordeeld. 


8.2 VOF de schoenlepel behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen bestellingen of opdrachten niet te accepteren of uitsluitend te accepteren onder de voorwaarde dat de verzending geschiedt onder rembours of na vooruitbetaling. 


9. Afbeeldingen en specificaties 

9.1 Alle afbeeldingen; foto' s, tekeningen etc.; o.a. gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren, afbeeldingen van etiketten, etc. op de internetsite van VOF de schoenlepel gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. 


10. Overmacht 

10.1 VOF de schoenlepel is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht. 


10.2 Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertraging bij of wanprestatie door onze toeleveranciers, storingen in het Internet, storingen in de elektriciteit, storingen in e-mail verkeer en storingen of wijzigingen in door derden geleverde technologie, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen, vertragingen in de aanvoer, nalatigheden van leveranciers en/of fabrikanten van VOF de schoenlepel alsmede van hulppersonen, ziekte of vakantie van personeel, gebreken in hulp- of transportmiddelen gelden uitdrukkelijk als overmacht. 


10.3 VOF de schoenlepel behoudt zich in het geval van overmacht het recht voor haar verplichtingen op te schorten en is tevens gerechtigd de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden, dan wel te vorderen dat de inhoud van de overeenkomst zodanig wordt gewijzigd dat uitvoering mogelijk blijft. In geen geval is VOF de schoenlepel gehouden enige boete of schadevergoeding te betalen. 


10.4 Indien VOF de schoenlepel bij het intreden van de overmacht al gedeeltelijk aan haar verplichtingen heeft voldaan, of slechts gedeeltelijk aan haar verplichtingen kan voldoen is zij gerechtigd het reeds geleverde c.q. het leverbare deel afzonderlijk te factureren en is de afnemer gehouden deze factuur te voldoen als betrof het een afzonderlijk contract. Dit geldt echter niet als het reeds geleverde c.q. leverbare deel geen zelfstandige waarde heeft.


11. Aansprakelijkheid 

11.1 VOF de schoenlepel is niet aansprakelijk voor schade ontstaan aan voertuigen of andere objecten ontstaan door verkeerd aanwenden van de producten. Lees voor het gebruik de aanwijzingen op de verpakking en/of raadpleeg onze website. 


12. Eigendomsvoorbehoud

12.1 Eigendom van alle door VOF de schoenlepel aan de afnemer verkochte en geleverde zaken blijft bij VOF de schoenlepel zolang de afnemer de vorderingen van VOF de schoenlepel uit hoofde van de overeenkomst of eerdere of latere gelijksoortige overeenkomsten niet heeft voldaan, zolang de afnemer de verrichte of nog te verrichten werkzaamheden uit deze of gelijksoortige overeenkomsten nog niet heeft voldaan en zolang de afnemer de vorderingen van VOF de schoenlepel wegens tekort schieten in de nakoming van zodanige verbintenissen nog niet heeft voldaan, waaronder begrepen vorderingen ter zake van boeten, renten en kosten, een en ander zoals bedoeld in artikel 3:92 BW.


12.2 De door VOF de schoenlepel geleverde zaken welke onder het eigendomsvoorbehoud vallen mogen slechts in het kader van een normale bedrijfsuitoefening worden doorverkocht en nimmer als betaalmiddel worden gebruikt.


12.3 De afnemer is niet bevoegd de onder het eigendomsvoorbehoud vallende zaken te verpanden noch op enige andere wijze te bezwaren.


12.4 De afnemer geeft reeds nu onvoorwaardelijk en onherroepelijk toestemming aan VOF de schoenlepel of een door VOF de schoenlepel aan te stellen derde om, in alle gevallen waarin VOF de schoenlepel haar eigendomsrechten wil uitoefenen, al die plaatsen te betreden waar haar eigendommen zich dan zullen bevinden en die zaken aldaar mee te nemen.


12.5 Indien derden beslag leggen op de onder eigendomsvoorbehoud geleverde zaken dan wel rechten daarop willen vestigen of doen gelden, is de afnemer verplicht VOF de schoenlepel zo snel als redelijkerwijs verwacht mag worden daarvan op de hoogte te stellen.


12.6 De afnemer verplicht zich de onder eigendomsvoorbehoud geleverde zaken te verzekeren en verzekerd te houden tegen brand, ontploffings- en waterschade alsmede tegen diefstal en de polis van deze verzekering op eerste verzoek ter inzage te geven aan VOF de schoenlepel.


13. Toepasselijk recht/bevoegde rechter 

13.1 Op alle overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing. 


13.2 Van geschillen, voortvloeiende uit een overeenkomst tussen VOF de schoenlepel en koper, welke niet in onderling overleg kunnen worden opgelost, neemt de bevoegde rechter binnen het arrondissement Roermond kennis, tenzij VOF de schoenlepel er de voorkeur aan geeft het verschil aan de bevoegde rechter van de woonplaats van de koper te onderwerpen, en met uitzondering van die geschillen die behoren tot de competentie van de kantonrechter.


Servicepunt

Wij gaan een stapje verder voor u!

Met lood in uw schoenen naar de binnenstad van Roermond, weinig tijd, een parkeerplek zoeken... en dat terwijl u alleen even uw schoenen wilt afgeven voor een reparatie? Wij maken het u gemakkelijk en gaan een stapje verder zodat u een stapje terug kunt doen. U kunt uw schoenen nu snel afgeven bij een innamepunt bij u in de buurt!
Tweemaal per week gaan wij langs bij retailers in de regio om schoenen te halen en terug te brengen. U heeft uw schoenen dus altijd snel weer terug.
De retailers hebben onze prijslijst en kunnen u bij inname meteen een indicatieprijs geven. Mochten wij onverhoopt ergens op stuiten als de schoenen bij ons zijn waardoor de prijs afwijkt, dan nemen wij contact met u op om dit te bespreken.
U betaalt voor deze service niets extra. Of u nu uw schoenen afgeeft bij een innamepunt of bij onze schoenmakerij aan het Munsterplein in Roermond, wij hanteren overal dezelfde tarieven.
En uiteraard worden uw schoenen vakkundig en met onze kwaliteitsmaterialen gerepareerd. Wij zijn bezig met het regelen van zo veel mogelijk innamepunten. 

Momenteel kunt u al terecht in Echt, Haelen, Heel, Herten, Heythuysen, Horn, Koningsbosch, Leveroy, Nederweert, Maasniel, Posterholt, Stevensweert, Susterenen Thorn om uw schoenen af te geven en op  te halen

Klantenservice

Voorbeeld "Bestelprocedure" 

BESTELPROCEDURE

In de categorieen hiernaast vindt u de producten. Vervolgens kiest u de producten die u wilt aanschaffen door op de winkelwagen button te klikken. Wilt u meer dan 1 artikel aanschaffen klik dan op "Verder winkelen".

Is uw winkelwagentje naar wens gevuld, kies dan de gewenste verzendmethode en klik op "afrekenen".

Geef nu uw naam en adresgegevens op en kies een betaalmethode. Eventueel kunt u een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat bij een eventuele volgende aankoop uw gegevens automatisch worden ingevuld (dit is optioneel). Klik op "Volgende"

Controleer uw bestelling en adresgegevens. U kunt hier ook uw bestelling afdrukken. Klik op "Volgende" (om te betalen via iDEAL of PayPal) en uw bestelling is geplaatst.


Voorbeeld "Verzendkosten"

VERZENDKOSTEN

Voor alle bestellingen die door de brievenbus kunnen tot €25,00 betaalt u €2,50 verzendkosten, wanneer u bestelling een pakketje is dit zijn b.v. de potje, flesje, spuitbussen betaald u €5,00 verzendkosten. Let op: bij betaling onder rembours zijn wij genoodzaakt €11,00 "rembourskosten" in rekening te brengen. In totaal komen de verzendkosten bij het versturen onder rembours dus op €16,00. 

Verzendkosten zijn inclusief BTW


VERZENDKOSTEN BUITENLAND

Verzendkosten buiten Nederland vanaf €8,50. De werkelijke verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling. Verzendkosten zijn inclusief BTW VOF de schoenlepel probeert uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u te bezorgen. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd.


BESTELLING ZELF AFHALEN

Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Roermond. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij via de mail contact met u op voor een afspraak.
Voorbeeld "Betaalmethoden"

VOF de schoenlepel kent 4 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:


BETALEN BIJ AFHALEN

U kunt het totaalbedrag bij ons in de winkel voldoen via pin of contanten bij het afhalen van u bestelling bij ons in de winkel in Roermond


VOORUITBETALEN

U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer 7548729, t.n.v.: VOF de schoenlepel

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan VOF de schoenlepel:

IBAN: NL93INGB0007548729
BIC/SWIFT: INGBNL2A

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

REMBOURS

U betaalt rechtstreeks aan de TNT Post medewerker op het moment dat u het pakketje ontvangt. Zorgt u dus dat u het gehele bedrag, contant in huis heeft wanneer de TNT Post medewerker langs komt. Treft de TNT Post medewerker u niet thuis, of heeft u het gehele bedrag niet bij de hand, dan krijgt u van de TNT Post medewerker een afhaalbericht. Het pakket wordt dan voor u klaargelegd op een postkantoor bij u in de buurt. Het pakket blijft vervolgens nog twee weken lang op het postkantoor liggen. Op het postkantoor kunt u vrijwel altijd ook pinnen voor uw het voldoen van uw bestelling.

Voor bestellingen met betaling onder rembours brengen wij €11,00 in rekening (+ de normale verzendkosten)

Een remboursbetaling is niet mogelijk voor een verzending buiten Nederland.

PAYPAL/CREDIT CARD

U betaalt electronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen acount te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.Voorbeeld "Annuleren & Retourneren"

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.

Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien VOF de schoenlepel reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

U heeft een afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel [X] van onze algemene voorwaarden.


Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. VOF de schoenlepel zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan VOF de schoenlepel kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan VOF de schoenlepel heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.


Retouradres:

Blokhak Schoenmakerij Chris
Munsterplein 8
6041 HD Roermond

Privacy Policy

Privacy Policy

VOF de schoenlepel respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. VOF de schoenlepel zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

VOF de schoenlepel gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het winkelen bij VOF de schoenlepel zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.


Als u bij VOF de schoenlepel een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.


Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.


Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.


Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.


VOF de schoenlepel verkoopt uw gegevens niet

VOF de schoenlepel zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.


Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. VOF de schoenlepel gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij VOF de schoenlepel geen cookies ontvangt.


Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van VOF de schoenlepel, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Welkom!

Door werkzaamheden aan de website kunnen er momenteel fouten optreden.

Mochten we gister nog het filmpje van Raymond plaatsen vandaag kunnen we een krantenartikel uit de Limburger plaatsen lees artikel en in zet door middel van onderstaande link.

Krantenartikel Raymond de ambachtelijk schoenmaker in blerick

Inzet in het krantenartikel van Raymond de ambachtelijke schoenmaker in blerick

Blokhak Schoenmakerij Chris staat garant voor kwaliteit met meer dan 25 jaar ervaring in de schoenreparatie en sleutelservice.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoenreparaties. Twee gediplomeerde schoenherstellers zorgen ervoor dat u uw schoen altijd snel terug heeft. Bent u op zoek naar het adres voor het dupliceren van uw sleutel? Wij hebben een bijzonder groot assortiment en kunnen bijna elke sleutel dupliceren. Daarnaast verkopen wij schoenbenodigdheden, naamplaten, tassen, riemen en nog veel meer.

Kom binnenlopen op het Munsterplein 8 te Roermond!


Schoen Reparatie

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: gesloten
Klik hier voor onze contactgegevens.